Miami Beach Attractions

Miami Beach har en række seværdigheder. Du kan se frem til stor vejr på Miami Beach uanset alle runde året. Der er masser af fritid og afslapning optioner på Miami Beach.

Seværdigheder på Miami Beach omfatter South Beach, hvor du kan dase rundt og nyde se folk morer sig. Den brede og fine, hvide sand-omfattet strande er populære spots for mode foto asparges så kunne forvente at se en masse modeller her. Haulover Beach Park er et naturskønt park, der kan prale af hvide sandstrande, åbne ocean surf og fejer klitterne. Parken er Beliggende mellem Intercoastal Vandvejsakse og Atlanterhavet. Florida International University er en uddannelsesmæssig websted, der har et kunstgalleri, kunstmuseum og et specialgrafit museum. Besøg Art Deco Historic District og Bass Museum of Art for nogle fascinerende kunst arbejde.

Shopping er også store attraktion på Miami Beach. Der er mange gallerier, bog butikker, Indkøbscentre, landmænd marked, museum og butikker, strand slitage butikker og mange andre, hvor du kan købe ting. Lincoln Road nær Miami Beach er en fodgængere og er kendt for shopping, underholdning og shows.

Natteliv i og omkring det Miami Beach er meget aktiv. Der er talrige natklubber og lounges, hvor du kan part hele natten. Nogle af de steder, hvor du kan part er Amika, BED, Blue, Club Deep, koben og mange flere.

Miami Beach Vacations
Jones Beach Vejret
Miami Beach Attractions
Waikiki Beach Hawaii
California Beach Resorts
Jones Beach Fishing
South Beach Florida
Venice Beach Lodging
Ferie i Californien Strande
Fernandina Beach Florida
Ormond Beach Florida