Santa Barbara Strande

Blogtyt byder dig velkommen til det solrige staten Californien, hvis stolthed sker for at være sin helt egen Santa Barbara Strande der har i årenes løb tjent en god ry for at være en »sæbe strande”(kan henføres til den populære sæbe opera af samme navn) i Ud over at give alle den regelmæssige strand bekvemmeligheder. Giver dig Acres og acres ren sand, komplet med domstole volleyball, basketball og tennis, softball domstole og fitness stier til gåture og jogging; denne region er ikke kun en strand Lover’s paradis, men også et fitness lunefuld’s helt egen drøm Strand chill out zone! Blogtyt byder velkommen til den glamourøse Santa Barbara Strande, hvor de aldrig holder op! Så pack dine tasker for sjov fyldt Butterfly Beach, East Beach, Goleta Beach, West Beach, Leadbetter Strand, Mesa Beach, Arroyo Burro (Hendry’s Beach) og mere Mesa Beach i dag!

Santa Barbara har mere end hundrede miles af fantastiske kystlinje, smykket med mange Santa Barbara strande. Havvandet af ovennævnte Santa Barbara strande er varmere i forhold til landene i Central-og Nordeuropa californiske strande. Faktuelt taler; Santa Barbara Badestrande vand er stadig ikke så varm som havet farvande i Florida Strande. Strandene i Santa Barbara er dog mere visuelt tiltrækkende og lokkende, med deres kystnære bjergtoppe danner et billede perfekt omkringliggende. En Santa Barbara Strande Winter er generelt solrig og mild. På den anden side; Santa Barbara somre har ofte tåget morgen, efterfulgt af lyse solrige noons.

Mange Santa Barbara strande har stier til cykling, vandreture og skateboarding og Rulleskøjteløb. Santa Barbara Strande fauna og flora er utrolig smuk. Gray hval og pukkelryg Whale migreringer kan svagtseende fra de fleste Santa Barbara strand fronter. Så Blogtyt rådgiver dig for altid at komme med dit kamera til Santa Barbara!

Venice Beach Attractions
Huntington Beach Overnatning
Venice Beach Vejret
Cocoa Beach
Ferie i Californien Strande
Miami Beach Overnatning
Top 10 Strande Florida
Huntington Beach Attractions
Venice Beach
Jones Beach Vacations
Hermosa Beach