Californien Strande

Blogtyt er glad for at indføre for at du sandsynligvis den mest sexede strande på jorden-California Strande Mange en Hollywood drøm er gået i opfyldelse på disse strande, hvor jet indstilling glamour berømtheder gerne lade deres hår ned og bare suge California søn! Blogtyt vil gerne introducere dig nogle meget fine California Beach ferier, hvor du også kan gnide skuldre med Hollywood stjerner og måske endda få en autograf eller to af dine foretrukne aktører!

Hermosa Beach, Redondo Beach, Solana Beach og Santa Barbara Strande er nogle fantastiske og meget turist venligt Californien Strande, der vil blive mere end ideelt til dig og din familie til ferie i.

Den sydlige del af staten Californien har over hundrede miles af sun-dyppes hvide sandstrande, som gør det automatisk en af verdens bedste strand områder. Solen aldrig stopper skinner i Californien strande og ikke så mærkeligt, den er rettet som Golden stat. Blogtyt ville være mere end glade for at kunne vise dig de fantastiske strande i dette solskin stat.

Udover sin utrolige kystlinje, det sydlige Californien er også hjem for en rig variation i spændende turistattraktioner. Den magiske Wonderland i Disneyland, Magic Bjerg, Knott Berry Farm, Universal Studios (hvor filmen magiske foretages) Sea World og Wild Rivers er blot nogle af de verdenskendte underholdning handelssystemer som glitter på California skyline. Blogtyt ønsker du at se dem sammen med Californiens strande.

Det være sig svømning eller bare søn badning eller surfing; Californien Strande ønsker, at du kan bare gøre, hvad dit hjerte ønsker – på sin solrige kyster! Så bord på det næste fly til solrige og sjov fyldt Californien nu! Blogtyt er en international rejse og turisme site der introducerer dig til den fantastiske strande i verden, især i Californien, i sin afsnittet Californien Strande

Miami Beach Feriepakker
Miami Beach
Riviera Beach Florida
Miami Beach Fishing
California Beach Hoteller
Top 10 Strande Florida
Seagrove Beach Florida
Venice Beach Attractions
Venice Beach Lodging
Santa Barbara Strande
Hawaii Beach Bryllupper