Little Beach Hawaii

Blogtyt byder velkommen til de mest bodacious af Hawaii strande, hvor blottelse ens krop er mere normen snarere end undtagelsen, vi henviser til de meget eksklusive Little Beach Hawaii. En varm foretrukne med nøgen sunbathers og bare rørige strand entusiaster – og det er et foretrukket rejsemål for par og familier ens.

Little Beach Hawaii til Maui, Hawaii er blandt de mest maleriske nøgen strande i verden. Også kaldet Little Makena Beach Denne strand er tæt skjules mod den vestlige del af grundlaget for Pu’u Olai, en 350 meter høje aske kegle som kan ses i miles som man går langs læ kyst. Stranden er en strækning af fine gule sand og er braced i begge ender ved fyldt med kanter lava klippestykker.

Little Beach Hawaii også sker for at være en af Maui’s bedste dykning spots. Her, strøm er ikke anledning til bekymring i denne venlige søger strand!

De undersøiske seascape denne strand er varieret og meget interessant, så Blogtyt ønsker du at være klar til en helt fantastisk tidspunkt kommes i farvandene i Little Beach Hawaii!

Blogtyt ønsker, at du kan nyde savoring solen i Little Beach Hawaii, men ikke på bekostning af din hud og sundhed, så du bedes være udstyret med masser af solcreme solcreme, solbriller, beskyttelsesbriller og søndag hatte.

Pompano Beach
Kauai Strande
Riviera Beach Florida
Green Beach Hawaii
California Beach Vacations Packages
Haulover Beach Florida
Venice Beach Vacations Package
Indian Rocks Beach Florida
Old Orchard Beach
Honolulu Strande Hawaii
Huntington Beach Overnatning