Hawaii Strande

Blogtyt byder dig velkommen til nogle af de mest breathtakingly smukke strande på jorden; Hawaii Strande. Blogtyt rådgive dig til at besøge Hawaii Strande da de tilfældigvis repræsenterer selve indbegrebet af stranden skønhed!

Hanauma Bay, placeret i krater af en vulkan, er en af de Hawaii mest fantastiske bugter, der egner sig til professionelle aqua – sportsgrene såsom Snorkeling og dykning. Det er et miljø, bevarelse region, der har strenge rygning regler, så vi på Blogtyt vil råde dig til at overholde dem!

Lanikai Strand, langs Mokulua drev, er udråbt som Hawaii Strande fineste svømme strand. Denne mile lang gylden glød Strand sker for at være meget ren, stort set surf-fri, og maleriske; drysses med palmetræer og de små øer i hele vand vandflade. Offshore Mokulua øer omfatter bittesmå strande, hvor du og din familie kan have en hval af en strand ferie! Så hvad venter du på? Gå Hawaii Strande i dag!

Oahu’s North Shore er Mekka af store bølge surfing og Sunset, Banzai Pipeline, Waimea Bay, og Haleiwa Beach Park er blandt verdens mest berømte surf-spots. Sunset Beach er en af de bedste steder og er også hjemsted for store faglige begivenheder som World Surfing Cup.

Nogle af de fineste Hawaii Strande at Blogtyt det kraftigste anbefaler, at du bør besøge sammen med din partner og familie er; Waikiki Beach, Kauai Beach, Ewa Beach, Little Strand, sandstrand, Kona Beach, Black Beach, Hapuna Beach, Honolulu Strande, Grøn Strand, Bellows Strand, Sugar Beach, Lanikai Beach og Black Sand Beach.

Jacksonville Beach Florida
Strande i USA
Miami Beach Turisme
Huntington Beach Feriepakker
Ewa Beach Hawaii
Hawaii Beach Bryllupper
Redondo Beach
California Beach Billige Hoteller
Vero Beach Florida
Huntington Beach Turisme
Venice Beach Hoteller