Haulover Beach Florida

Ønsker du at opleve en ny verden denne ferie? Derefter at blive klar til en tur til Floridas strande. Florida strande er verdenskendte for deres rekreative aktiviteter og faciliteter, de skal yde deres besøgende. Og Haulover Beach er en blandt dem.

Det menes, at Haulover Strand Florida har afledt sin navn fra en fisker der bruges til at “træk” hans svampefiskeri båd fra Biscayne Bay over tykt skovbevoksede klitter til havet på dette stedet. Det er beliggende tre miles syd for Broward County Line i North Miami. Denne strand er en nøgen strand er anerkendt af regeringen. Her tøj, er tilladt som en mulighed at gøre den til en eneste sted i North Miami, hvor du kan klæde på eget ønske. På en varm solskinsdag, kan du finde tusinder af nudists indsamling her for at få en afslappende dag. Du kan finde dem svømning, sunning og selv spiller volleyballs her.

Desuden, hvis du vil undgå dette syn med din familie, så skal du ikke bekymre sig. Den nordlige ende af stranden er blevet skåret af – ud af den opfattelse af familier og andre, der ikke ønsker at svømme og solen uden tøj.

Hvis du vil tilføje flere, det beachgoers her virkelig udgøre et tværsnit af befolkningen, da de trodser alle klassificering af køn, race eller nationalitet. De kommer her for at få en ny erfaring, som de ikke kan få andet. Og det er på grund af de parkeringspladser og expansiveness, Haulover Beach foretrækkes mest i forhold til andre tæt ved solrige øer.

California Beach Natklubber
Fort Walton Beach Florida
Jones Beach billige hoteller
Sugepumper Beach Hawaii
Cocoa Beach
Venice Beach Vacations
Huntington Beach Hoteller
Jones Beach Overnatning
Miami Beach Turisme
Venice Beach Natklubber
West Palm Beach Florida