Top 10 Strande Florida

Daytona Beach, Miami South Beach, Palm Beach, Pensacola Beach, Vero Beach, Venice Beach, Sarasota Beach, Clearwater stranden, Caladesi østat Park Beach og Clearwater Beach er ti af Florida’s foretrukne og mest frekventeres strande. Så Blogtyt anbefaler denne Top 10 Strande Florida første før du og din familie besøger enhver anden strand i solskin stat, samtidig med ferie der.

Men ingen strenge rangordning er praktisk som næsten alle strande i den amerikanske stat Florida er værd at besøge og bruge tid i.

De 23 miles lang Daytona Beach er den mest populære blandt Top 10 Florida Strande er et varmt favorit med lokalbefolkningen, som alt fra kørsel, cykling og camping er muligt på denne strand. Så Blogtyt ønsker, at du kan bare nyde!

Daytona er, hvor de kan bare løssluppenhed i vandet og i sandet, uden pleje i verden! Blogtyt anbefaler, at du tilslutte dem dér også!

Pensacola Beach er et varmt yndlings med college og high school fest – gøre det til en teenager’s tilholdssted eller rettere chill out zone! Dog ikke være dystert, hvis du ikke ske, så det passer ind i den pågældende aldersgruppe, som mænd og kvinder i alle aldre hit Pensacola Beach i Florida til en sjov dag fyldt med surfing og svømning. Panama City Beach er endnu en fantastisk strand, hvor du kan endda nyde golf ud over de regelmæssige Strand ting, såsom svømning, cykling, Rulleskøjteløb.

Vero Beach er et andet godt elskede Florida Strand er beliggende i South Florida’s Gold Coast og er berømt som statens bedste lille by.

Venice Beach og Sarasota Strand i Florida er både elegant strækker blød fløjlsagtig sand hvor spekulerer af spekulerer du måske endda chance på – hold din ånde – forstenet Shark tænder!

Clearwater Beach er en anden ungdoms-venlige strand i Florida, som er en populær hænge ud for volleyball sessioner, Jet Ski huslejer og sand slottet bygningen.

Blogtyt anbefaler strandene i Syd Walton, Florida, hvis du ønsker at bryde med den uro på de sædvanlige strand travlhed, hvor du og dine partner kan tilbringe sløv dage bare strolling hånd i hånd. Rosemary Beach er et populært Vestindien gerne stranden i denne region.

Sandstrand Hawaii
Hawaii Beach Bryllupper
California Beach Billige Hoteller
Venice Beach
Huntington Beach Attractions
Venice Beach Hoteller
California Beach Bryllupper
Pensacola Beach Florida
Jones Beach Vejret
Kona Hawaii Beach
California Beach Natklubber