Strande i USA

Blogtyt byder velkommen til den pragtfulde strande i USA hvor du kan nyde miles og miles i solen og surfer hele dagen med din familie og venner. Den mest berømte strande i USA tilfældigvis er placeret i staterne Florida, Californien og Hawaii. Men der er mange strande i de øvrige stater, såvel som også tiltrækker tusindvis af turister i feriesæsonen.

Fleming Beach Park tager toppen mest placering i en nylig undersøgelse af de mest besøgte strande i USA. Dette strand er i Maui, Hawaii, som er en velkendt Beach Lover’s paradis. Den vestlige kyst Maui er kendt for sin idylliske, sundhedskvalitet strand vejr, og Fleming’s mile-lange halvmåneform moon formet, hvid sandstrand byder turisten og strand elsker en række spændende og sjove fyldt aktiviteter og mesmerizing glimt af nærliggende eksotiske Molokai Island. Blogtyt anbefaler denne strand for sunbathers, svømmere og surfere mage, da denne strand forstærkes af virtuelle blade af træer på de lave havet klint, der giver sunbathers og afslappende et meget velkomne skygge.
Tjenester og toiletter til rådighed for de turister og andre besøgende omfatte brusere, restrooms, grillapparater, bar og snack tællere, picnic og grill spots som vender ud mod strand med romantisk lys spisestue på den sydlige ende af stranden, der også sker for at være den uofficielle stranden af nærliggende overdådigt Ritz Carlton.

Andre Strande i USA omfatter Caladesi østat Park og Barefoot Beach Park også i Florida. Så er der Ocracoke Island i Nord Carolina og stilfulde Coopers Beach i staten New York. NY er også hjemsted for Main Beach.

Coronado Beach er en smuk strand i San Diego Californien – hjemsted for mange af disse fantastiske strande gjort berømt af tele seriel ‘Baywatch’.

Fort Walton Beach Florida
Haulover Beach Florida
Miami Beach Hoteller
Hermosa Beach
Miami Beach Vacations
Ewa Beach Hawaii
Hawaii Strande
Santa Barbara Strande
Huntington Beach Turisme
Riviera Beach Florida
Huntington Beach Overnatning