Florida Strande

Følg vores guide til Florida Strande for den perfekte planlægge din strand FIESTA her i fantastiske Florida. Vi ved Blogtyt give dig meget krævede oplysninger om hver af Florida’s foretrukne strand destinationer, så du kan vælge dit valg for ferie.

Lad os starte med Martin County strande. Beliggende i Florida’s østkyst, her vil du se nogle af de mest fantastiske naturlig barriere ø strande som er ideelle til en familie udflugt eller en stille par flugt – uanset hvad du søger. Jensen Beach, Bathtub Strand, Stuart Strand, Jupiter Island, Chastain Beach; wow! Antallet af strande i Florida’s Martin Amt alene er så mange!

23 miles lange Daytona Beach er en anden blandt de meget populære Florida Strande er et varmt foretrukne med lokalbefolkningen.

Dette er sandsynligvis numero uno (nummer et) om børns hot liste over de bedste strande i Florida. Daytona er, hvor de kan bare løssluppenhed i vandet og i sandet, uden pleje i verden! Du kan tilmelde dem dér også!

Pensacola Beach er et varmt foretrukne med college og Studentereksamen fest – at gøre det til en teenager’s tilholdssted eller rettere chill out zone! Dog ikke blive skuffet, hvis du ikke ske, så det passer ind i den pågældende aldersgruppe folk i alle aldre gøre hyppige Pensacola Strand i Florida til en sjov dag fyldt med surfing og svømning. Panama City Beach er endnu en fantastisk strand, hvor du kan endda nyde golf ud over de regelmæssige strand ting, såsom svømning, cykling, Rulleskøjteløb.

Vero Beach er et andet godt elskede Florida Strand er beliggende i South Florida’s Gold Coast, og er berømt som statens bedste lille by.

Venice Beach og Sarasota Strand i Florida er både elegant strækninger af blød fløjlsagtig sand hvor spekulerer af spekulerer du måske endda chance på – hold din ånde – forstenet Shark tænder!

Clearwater Beach er et andet ungdom venlige strand i Florida, der er et populært hænge ud for volleyball sessioner, Jet Ski huslejer og sand slot bygningen. Blogtyt anbefaler strandene i Syd Walton, Florida, hvis du ønsker at bryde med den opstandelse af de sædvanlige strand travlhed, hvor du og din partner kan tilbringe sløv dage bare strolling hånd i hånd. Rosemary Beach er et populært Vestindien gerne stranden i denne region.

Sugepumper Beach Hawaii
California Beach Turisme
Miami Beach Vejret
Ferie i Venice Beach
California Beach Vejret
Miami Beach
Boynton Beach Florida
Jones Beach Natklubber
West Palm Beach Florida
Venice Beach Lodging
Resorts nær Jones Beach